ANUNT PUBLIC privind depunerea solicitarii de revizuire a acordului de mediu

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a acordului de mediu pentru modificarile aduse proiectului de investitie „Autostrada Brasov - Oradea, sector Ogra-Bors”, titular compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, propuse a se realiza in localitatile Biharia si Tamaseu, jud. Bihor.

 

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la:

Sediul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, str. Splaiul Independentei nr. 294, sector 6, Bucuresti, in zilele de Luni-Joi, intre orele 08.30 - 16.00 si Vineri intre orele 8.30 - 13.30 si la sediul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, B-dul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucuresti.

Memoriul de prezentare este afisat pe pagina web a ANPM (www.anpm.ro) accesand domeniul Reglementari/Acordul de Mediu/Documentatii procedura EIA si EA

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului: Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, str. Splaiul Independentei nr. 294, sector 6, Bucuresti, precum si la urmatoarea adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Zona Metropolitana Oradea

Zona Metropolitană Oradea a fost creată prin asocierea municipiului Oradea cu unitățile teritorial-administrative localizate în aria de proximitate, respectiv comunele Biharia, Borș, Cetariu, Nojorid, Oșorhei, Paleu, Sînmartin, Sîntandrei. Astfel, cele 9 localități fondatoare care se situează la granița de vest a României au înființat, prin hotărârea adunării generale a asociaților din data de 9 mai 2005, prima asociație de dezvoltare intercomunitară cu personalitate juridică din România, în format de arie metropolitană.Aflați mai multe despre ZMO.

Domenii de colaborare

  • Amenajarea teritoriului zonal pe baza Planului Urbanistic General al Zonei Metropolitane Oradea;
  • Politici sectoriale privind dezvoltarea economică, infrastructurile, utilitățile și serviciile publice;
  • Finanțarea și/sau co-finanțarea programelor și proiectelor prioritare de interes comun;
  • Fiscalitatea proprietăților și managementul patrimoniului imobiliar;
  • Mediul înconjurător;
  • Organizarea instituțională și dezvoltarea resurselor umane;
  • Alte aspecte care definesc particularitățile locale ale zonei.

Contact

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Oradea

  zmo (@) oradea.ro
  +40259/408821
  +40259408821
  Piata Unirii 1-3, cam. 134, Cod 410100
Oradea, jud. Bihor, România

Ne găsiți și pe